Školím se

ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ JE PRO MĚ PRIORITA.
Stále navštěvuji různá školení, semináře a workshopy, abych se dozvěděla o nových přístupech ve fitness a zlepšila metodiku tréninku.                                                                                                

Jak se nebát sami sebe

Nedávno mě navštívila jedna známá. Je to soběstačná žena v důchodovém věku. Vykládala mi o svých výletech. Kde byla a co navštívila. Vypadala spokojeně. Nic nenasvědčovalo tomu, že by tuto ženu něco trápilo, až do okamžiku, kdy se zvedla a odcházela.

Víš, proč StrongBODY?

NÁZEV, KTERÝ ZAHRNUJE POTŘEBY A POCITY.
StrongBODY FITNEES? Pro někoho běžná slova, ale pro mě mají mnohem širší význam, mají přesah a hloubku. Jsou neobyčejná a silná  – a to jsou vlastnosti, které vystihují můj záměr. Není to jen o síle fyzické, ale i mentální.

Více o mně a jak to všechno začalo 1.díl

Po narození mi byla diagnostikována dysplazie kyčelního kloubu. Následovalo léčení, používání abdukční pomůcky (Pavlíkovy třmeny), ultrazvukové kontroly a později omezení v TV (žádné dlouhé běhy a skoky z výšek).

Více o mně a jak to všechno začalo 2.díl

ROK 2018, SNY SE STALY SKUTEČNOSTÍ
Provozujeme malé fitko.
Základem je menší skupina. Jsem přesvědčená o tom, že toto přináší mnoho výhod: individuální přístup, rodinné prostředí, rychlejší posun u klientů, lepší kontrola, větší podpora skupiny.